Lej Kunst

Kunst udlejes til virksomheder

Galleri MD tilbyder virksomheder og organisationer at leje kunstværker.

At leje kunstværker i en given periode, ændrer ikke de fordele som Galleri MD tilbyder, det primære som ændres er de økonomiske forhold. Glæden er den samme, og der er altid tale om original kunst. Galleri MD gennemgår sammen med kunden hvilke stilarter, størrelser og priser som skal indgå i lejen, og Galleri MD sørger for ophængning efter aftale.

Langtidsleje

Som noget helt specielt tilbyder Galleri MD virksomheder at langtidsleje kunstværker. Langtidsleje indgåes på 12 måneder, den samlede salgspris ligger til grund for beregningen af lejeprisen.

Langtidsleje – Prismodel
Købspris samlet sum40.000,0080.000,00100.000,00
Antal *) Alt efter mål og størrelseCa. 10 – 12 stk.Ca. 20 – 25 stk.Ca. 30 – 35 stk.
Leje periode12 måneder12 måneder12 måneder
Pris – leje pr måned 3 % af den samlede værdi pr måned.1.200,00  *)2.400,003.000,00
Betalingsbetingelser/Månedsvis forudMånedsvis forudMånedsvis

– Alle priser er i DKR.

Udlejning af malerier til din virksomhed

Hvis du og din virksomhed eller organisation er interesseret i at leje, så kontakt Galleri MD for et uforpligtende tilbud. Jeg håber, at I ser mulighederne i at vi sammen kan udsmykke jeres lokaler.


Lej Galleri MD til kunstudstillinger

Gennem tiden har Galleri MD afholdt flere kunstudstillinger på filosoffen i Odense, samt andre kunstforeninger i Danmark.

Ønsker du at få Galleri MD ud til kunstudstillinger? Vi kommer gerne gratis ud og afholder kunstudstilling, mod at der købes kunstværker. Find kontaktoplysninger.